FAQ – Kunde

FAQ - Kunde

Ja, vi er en 24-timers tjeneste der du skal kunne få hjelp midt på natten. Ta en titt på feltet 24t-tjenester, for å få en oversikt over alle tjenestene vi tilbyr 24 timer i døgnet.

Bedriften som skal hjelpe deg er en partner med oss. Det betyr at vi samarbeider med de beste partnere, for å kunne levere effektiv og kvalitetssikret service til deg – 24 timer i døgnet. Med vårt utrakste service- og kunde-senter, så kan vi hjelpe våre partnere med å komme i kontakt med kunder som forventer det beste – så fort som mulig.

I tillegg til vårt kundesenter, så har vi også utviklet et solid faktureringssystem som våre partnere kan benytte seg av. Dette sikrer at våre partnere kan bruke tiden sin på å hjelpe kunder istedenfor for å være begravd i papirarbeid.

Nei, dette er ikke en anbudstjeneste. Dette er en tjeneste for deg som trenger assistanse fra de beste innen kort tid.

Per nå så dekker partnerne til 24LOCAL kun i Oslo og Akershus-området. Vi har planer om å ekspandere, men når det blir er usikkert enna. Ønsker du at vi skal dekke der du bor? Send en epost til hei@24local.no eller ta kontakt i chat.

Finner du ikke det du lurer på?

Om du ikke finner svarer på det du lurer på, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på: post@24local.no eller per chat.